BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, January 6, 2010

BUNNIES YANG CUTE

hai olls, sbnrnya nak masukan pic bunnies ni kat blog. tapi x sempat la.. masa beli bunnies ni pon terpaksa tinggalkan satu hari kat umah. ada hal kena balik kampung... xkan nak travel bawak balik kampung.. nak x nak nekad tinggalkan jer kat umah. tapi risau memang giler2, tu yang terpaksa balik awal. alhamdulillah sampai jer pagi tadi mereka ok, hamster lain pon ok, GPpon makin ok, ikan2 aq biasalah ...

masa beli, owner x tau nak declare mereka ni jantan ke betina.

yang ni slow sikit. maybe malu2 lagik kot. huhuhuhu..

kudakap didada, dia manja disitu. ceh..ceh.. maklumlah xder kucing nak peluk, kalau sesaper ader kucing jantan nak bagi kat aq.. boleh saja..

siap bermanja2 lagik dengan aq.. so cute...




p/s: bunnies ni beli dari rock&rollbunnies. thanks alot
emph.. bakul nanti saya pulangkan.. ada hal penting nak wat sampai x sempat nak pulang.


3 comments:

Anonymous said...

[B]NZBsRus.com[/B]
Skip Crawling Downloads Using NZB Downloads You Can Rapidly Find Movies, Console Games, MP3s, Applications and Download Them at Alarming Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Usenet Search[/B][/URL]

Anonymous said...

Confirmation Our Impuissant Prices at www.Pharmashack.com, The Unforgettable [b][url=http://www.pharmashack.com]Online Drugstore [/url][/b] To [url=http://www.pharmashack.com]Buy Viagra[/url] Online ! You Can also Details to Prodigious Deals When You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/cialis.html]Buy Cialis[/url] and When You You [url=http://www.pharmashack.com/en/item/levitra.html]Buy Levitra[/url] Online. We Also Pinpoint up a Bountiful Generic [url=http://www.pharmashack.com/en/item/phentermine.html]Phentermine[/url] As a running to Your Regimen ! We Send away M‚racket virtue [url=http://www.pharmashack.com/en/item/viagra.html]Viagra[/url] and Also [url=http://www.pharmashack.com/en/item/generic_viagra.html]Generic Viagra[/url] !

Anonymous said...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat backlinks[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood methods to generate an income online.